Secapp on sitoutunut ylläpitämään korkeita vastuullisuuden, turvallisuuden ja kestävän kehityksen standardeja kaikessa toiminnassamme. Jokaisen työntekijämme odotetaan toimivan vastuullisesti ja rehellisesti, sekä noudattavan yhteisiä käytäntöjämme. Sitoutumisemme vastuullisuuteen ulottuu myös kumppaneiden ja palveluntarjoajien valintaan, sillä he ovat olennainen osa Secappin palveluiden arvoketjua. 

Turvallisuus

Secapp-järjestelmä on suunniteltu erilaisten hätätilanteiden hallintaan ja toimintojen turvaamiseen. Näin osallistumme erilaisten poikkeuksellisten tapahtumien, kuten infrastruktuurihäiriöiden, lääketieteellisten hätätilanteiden, kyberturvallisuus- ja turvallisuusuhkien ympäristö- ja yhteiskunnallisten vaikutusten vähentämiseen. 

Secappin SaaS-alustan tietoturvan hallinta on ISO27001:2013-sertifioitu (Huld Certification Oy). 

Ihmiset

Haluamme tarjota työympäristön, joka tukee kasvua, hyvinvointia sekä hyvää työn ja yksityiselämän tasapainoa. Vaalimme kulttuuria, jossa ihmiset ovat mukana kaikkien toimintojemme kehittämisessä. Secapp edistää yhdenvertaisuutta monimuotoisuuden ja osallisuuden kautta.

Ympäristö

Priorisoimme kestävää kehitystä toiminnassamme. Sitoudumme noudattamaan vihreän toimiston periaatteita, johon kuuluu mm. etätapaamisten hyödyntäminen mahdollisuuksien mukaan, laitteiden monivuotinen käyttö, kestävät ja kierrätettävät toimistokalusteet, energiatehokkuus sekä digitaalisen dokumentoinnin suosiminen.

Arvomme

AINA LUOTETTAVA

Aina luotettava on täsmällinen ja pitkäaikainen. Se ei epäonnistu, vaan toimii aina. Yhteistyössä teemme sen mitä sanomme ja sanomme mitä teemme. Olemme aina luotettava ystävä. Olemme osa niitä yhteisöjä, jotka pitävät yhteiskunnan turvallisena. 

VALPAS

Valpas on viisas, lähestyttävä ja ystävällinen. Valpas ei jämähdä vaan virtaa, muuttuu, etenee ja uudistuu. Valpas on avoin ja nöyrä, eikä koskaan ota mitään annettuna. Valpas ei sure menneisyyden virheitä vaan iteroi. Valpas kyseenalaistaa itsensä ja ympäristön, olevan ja tulevan. Valpas kääntää nurjan puolen esiin löytääkseen parhaan tavan edetä. Valpas huomaa ennen kuin muut ja pysyy hereillä kaikissa tilanteissa.

SUOJELIJA

Suojelija on asenne ja halu pitää turvassa. Suojelija tekee kaikkensa, jotta ihmiset, materiaalit, yhteiskunta, maine ja toiminnan jatkuvuus ovat turvattuja eivätkä uhattuja. Ja jos pahin on tapahtunut, suojelija ryhtyy välittömiin toimenpiteisiin minimoidakseen vahingot. Suojelija on hyvis, jonka kaveri saa aina apua kiperässä tilanteessa.